Jedovatý koktejl v našem těle

Kdyby vám někdo řekl, že roztroušená skleróza (RS) může být způsobená způsobená umělým sladidlem zvaným aspartam, zřejmě byste dělali vše pro to, aby jste se ho zbavili a vyhýbali se mu všude tam, kde to jen jde. 

Nebo kdyby existoval přímý vztah mezi neplodností a glyfosátem, širokospektrálním herbicidem, zřejmě by byl okamžitě zakázán a my bychom se mu vyhýbali, kde to jen jde. 

V historii medicíny existuje několik takových příkladů. Za všechny můžeme jmenovat uklidňující lék Contergan, který v 60. letech minulého století vedl k poškození mnoha dětí jejichž maminky tento lék v těhotenství užívali. Jakmile se prokázalo spojení mezi conterganem a poškozením plodu, byl tento „lék“ okamžitě zakázán.

Takovéto jednoduché a operativní rozhodování v dnešní medicíně zcela chybí. A nebo je velmi složité prokázat přímý vztah mezi jednou chemikálií a propuklou nemocí. 

Zde musíme mít na paměti tzv. koktejlový efekt. Některé chemikálie jsou samy o sobě méně škodlivé, než ve společnosti dalších. Dr. Klinghartd toto demonstroval na příkladu rtuti doprovázené solemi hliníku. 

Zdroj: Dr. Joachim Mutter – „Gesund statt chrinisch krank“

Rtuť ve formě thymerosalu se samozřejmě nervový jed, přijde-li k ní ale sůl hliníku obsažená ve vakcínách je rtuť podstatně jedovatější. Na výše uvedeném grafu, ve kterém je vidět s jakou rychlostí tato kombinace usmrcuje buňky. Přidá-li se k tomu ještě hormon testosteron, je tento koktejlový efekt zcela destruktivní. Je nasnadě, že že očista a detox těla za pomoci vazebných látek, může přinést postiženým efektivní zlepšení zdravotního stavu.

Dalším příkladem může být působení glyfosátu, širokospektrálního herbicidu, který dnes najdeme ve všech konvenčních potravinách a dokonce i v pivu 😉 

Glyfosát se chová v těle jako aminokyselina glycin, která je schopna dopravit do mozku soli hliníku, které by jinak zůstaly před hemato-encefalickou bariérou a tedy mimo mozek. Hliník je mimochodem podezříván z toho, že výrazně přispívá vzniku mozkových plaků a tak vzniku alzheimerovy nemoci.

Když k tomu připočteme ještě další vliv prostředí jako je elektrosmog, který také oslabuje funkci hematoencefalické membrány, získáme opravdu výbušný koktejl. 

Co by tedy měly zodpovědné orgány dříve regulovat? Hliník, glyfosát nebo elektromagnetické záření? 

Zdroje vědeckých publikací Stefanie Seneff >>>

Odpověď je jasná. My jsme ti, kteří musí dávat pozor a co nejvíce toxinů držet mimo naše tělo. Dalším opatřením by měla být pravidelný detox a očista, podpora vylučovacích mechanizmů a samozřejmě i psychická podpora (ale o tom jindy).  

Jestli chcete začít s efektivní očistou těla, můžete začít třeba hned s námi a udělat si pro začátek vlastní toxinový check (inventuru).  

Budete pak lépe vědět, kde máte neošetřené cesty přísunu jedů a kde můžete udělat ihned první změny k lepšímu. 

K detox inventuře tudy >>>

Komentáře